Maatwerk Software

Niet alle "standaardoplossingen" voldoen direct aan uw wensen en of eisen, of zijn niet geschikt voor uw probleem. Samen kijken we welke oplossing het meest geschikt is voor uw bedrijf

Api Ontwikkelen

Doordat steeds meer bedrijven online zaken doen, zijn er steeds vaker koppelingen nodig tussen de systemen van deze bedrijven. Zo komt het bijvoorbeeld veel voor dat webshops een koppeling willen met bijv hun boekhoudsysteem. Hiervoor ontwikkelen wij een API die is aangesloten op het huidige platform en de app kan voorzien van data.

(KPI) Dashboards

KPI staat voor Key Performance Indicators en zijn variabelen om de prestaties van een bedrijf, merk of product te analyseren. Bij online verkoop kunnen dit variabelen zijn over de acquisitie, het gedrag, de activatie of loyaliteit van bezoekers. Dankzij API's kunnen wij de data uit verschillende systemen onttrekken en samenvoegen tot één overzichtelijk dashboard. Zo zie je in één oogopslag hoe jouw bedrijf, product of merk ervoor staat.
Maatwerk software is een van essentieel belang om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Processen kunnen worden geoptimaliseerd en hiermee kunt u enorm veel tijd en geld besparen. Om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen dient er te worden ingespeeld op de mogelijkheden en kansen die er liggen. Maatwerk software kan hier de oplossing voor zijn.
Waarom kiezen voor maatwerk software?
Vereenvoudig je bedrijfsproces
Integreer applicaties die je nodig hebt
Bepaal zelf de functionaliteit
Bepaal zelf de user interface
Geen (jaarlijkse) licentie kosten

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Dan kun je natuurlijk eerst even in ons portfolio kijken naar de maatwerk oplossingen die we hebben gerealiseerd.
We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee.
WEBFOX-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk softwareoplossingen en webontwikkeling.
Met onze ervaring werken we uw project uit tot realiteit.
Een website laten maken kun je overal. Ons succes ligt in de combinatie van een waanzinnig design op maat, jarenlange expertise en een uitstekende service!

Door deze combinatie leveren we unieke en waanzinnige designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek
crossmenu