Ons Portfolio

Tuning Specs
Type project
Individuele Oplossing
Datum
21-10-2021
Terug naar portfolio overzicht

Over Tuning Specs

Tuning Specs is een project van Webfox-IT, deze "plugin" levert auto gegevens aan voor chip tuning bedrijven.

Het Probleem

Veel chiptuners hebben een website, hierop zouden ze graag de klant de mogelijkheden willen aanbieden voor hun auto. Doordat er vele verschillende modellen, generaties, motoren etc. zijn is dit een tijd rovende klus om deze gegevens altijd up2date te houden.

De Oplossing

Er is een stuk software ontwikkeld welke op de achterkant ervoor zorgt dat de meest recente auto gegevens worden opgehaald en vergeleken. Op basis van deze gegevens wordt een gegevens bestand gemaakt welke de klant kan opvragen via een API.
Om het voor de eindgebruikers makkelijker te maken en ze niet perse een custom oplossing moeten laten bouwen wordt er ook een WordPress Plugin meegeleverd welke eenvoudig geinstalleerd kan worden.

Het Resultaat

Tuning Specs is een unieke en gebruikersvriendelijke extensie welke gebruikt kan worden voor een website. Tuning Specs kan gebruikt worden door middel van het installeren van een WordPress Plugin of een eigen implementatie op basis van een API.

Webfox-IT
Brengt uw bedrijf online tot leven

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!
WEBFOX-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk softwareoplossingen en webontwikkeling.
Met onze ervaring werken we uw project uit tot realiteit.
Een website laten maken kun je overal. Ons succes ligt in de combinatie van een waanzinnig design op maat, jarenlange expertise en een uitstekende service!

Door deze combinatie leveren we unieke en waanzinnige designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek
crossmenu