Ons Portfolio

Performance Base
Type project
Webdesign & Ontwikkeling
Datum
06-05-2022
Terug naar portfolio overzicht

Over Performance Base

Performance Base optimaliseert de motor software in de ECU (Electronic control unit), Deze regelt onder meer de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekings- of inspuittijdstip. De informatie om dergelijke parameters te kunnen berekenen is in de ECU opgeslagen in een e prom, ook wel ‘chip’ genoemd. Door deze gegevens te
fine-tunen is het mogelijk om o.a. het vermogen en koppel van de motor aan te passen.

Het Probleem

Performance Base beschikt nog niet over een online visitekaartje, door het te laten ontwikkelen van een website zal performance base via het internet gevonden kunnen worden.

De Oplossing

Er is een design ontwikkelt wat past bij de industrie van Performance Base. Het design is clean gehouden om de website zo overzichtelijk te maken voor de gebruikers.
Er is gekozen om de website te ontwikkelen met behulp van WordPress waardoor de klant op een eenvoudige manier zijn eigen website kan onderhouden zoals bijv. het toevoegen van media of nieuws artikelen.

Het Resultaat

Het resultaat mag er wezen! Op dit moment zitten we in de observatie fase en gaan we deze naar verloop van tijd evalueren en aan de hand hiervan de website verder optimaliseren.

Wij zijn erg blij met het resultaat en zo is Performance Base!

Webfox-IT
Brengt uw bedrijf online tot leven

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!
WEBFOX-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk softwareoplossingen en webontwikkeling.
Met onze ervaring werken we uw project uit tot realiteit.
Een website laten maken kun je overal. Ons succes ligt in de combinatie van een waanzinnig design op maat, jarenlange expertise en een uitstekende service!

Door deze combinatie leveren we unieke en waanzinnige designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek
crossmenu