Ons Portfolio

PDF Merger
Type project
Webdesign & Ontwikkeling
Datum
20-10-2021
Terug naar portfolio overzicht

Over PDF Merger

PDF Merger is een cross-platform desktop applicatie waarmee de klant eenvoudig meerdere PDF bestanden kan samenvoegen tot 1 PDF bestand.

Het Probleem

Er zijn nauwelijks oplossingen te vinden die zonder het gebruik van een online service meerdere PDF bestanden kan samenvoegen tot 1 PDF bestand. De oplossingen zijn zeer beperkt en meestal niet cross platform.
In verband met privacy redenen willen we geen gebruik maken van online services

De Oplossing

Er is een cross-platform desktop applicatie gebouwd welke meerdere PDF bestanden kan samenvoegen tot één PDF bestand, zonder de tussenkomst van een online service. De applicatie is gebouwd op het Electron framework, hierdoor is de applicatie cross-platform bruikbaar en is er maar één codebase. Dit heeft voor de klant het voordeel dat bij onderhoud of eventuele uitbreidingen er maar één applicatie aangepast hoeft te worden.

Het Resultaat

Webfox-IT
Brengt uw bedrijf online tot leven

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!
WEBFOX-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk softwareoplossingen en webontwikkeling.
Met onze ervaring werken we uw project uit tot realiteit.
Een website laten maken kun je overal. Ons succes ligt in de combinatie van een waanzinnig design op maat, jarenlange expertise en een uitstekende service!

Door deze combinatie leveren we unieke en waanzinnige designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek
crossmenu