Ons Portfolio

E85Software
Type project
Webdesign & Ontwikkeling
Datum
20-10-2021
Terug naar portfolio overzicht

Over E85Software

E85Software is een bedrijf gevestigd in Landgraaf en is gespecialiseerd in auto tuning.  Ze leveren ECU bestanden van hoge kwaliteit voor chiptuning en prestatieverbeteringen voor voertuigen. Hiervoor hebben ze een uniek systeem laten maken, wat het mogelijk maakt om online deze ECU bestanden te tunen waardoor de tuning bestanden binnen enkele seconden klaar zijn!

Het Probleem

E85Software beschikt over een uniek systeem voor online chip tuning, echter beschikken ze niet over een "Landing" page voor de eindgebruiker en beschikken ze alleen over de "Portal". E85Software wilt een website, welke geïndexeerd kan worden door google en waarvoor ze ook bepaalde keywords kunnen gebruiken om zo klanten aan te trekken die zoeken naar bepaalde onderwerpen.

De Oplossing

Er was een design nodig wat past bij "Auto Tuning". Dit hebben wij gerealiseerd door de website een "speelse" touch te geven die passend is voor deze industrie maar toch professioneel en overzichtelijk is. Ook zijn er kleuren gebruikt die passen bij het bedrijf.

Er is gekozen om de website te ontwikkelen met behulp van WordPress waardoor de klant op een eenvoudige manier zijn eigen website kan onderhouden zoals bijv. het toevoegen van media of nieuws artikelen.
De website heeft ondersteuning voor meerdere talen welke eveneens gemakkelijk door de klant zelf aangepast en of onderhouden kunnen worden.

Het Resultaat

Het resultaat mag er wezen! Er worden nieuwe klanten geworven met behulp van deze website, wat uiteindelijk voor meer omzet zorgt voor de klant.
Wij zijn erg blij met het resultaat en zo is E85Software!

Webfox-IT
Brengt uw bedrijf online tot leven

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!
WEBFOX-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk softwareoplossingen en webontwikkeling.
Met onze ervaring werken we uw project uit tot realiteit.
Een website laten maken kun je overal. Ons succes ligt in de combinatie van een waanzinnig design op maat, jarenlange expertise en een uitstekende service!

Door deze combinatie leveren we unieke en waanzinnige designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek
crossmenu