Ons Portfolio

Dannini Kerkrade
Type project
Webdesign & Ontwikkeling
Datum
06-07-2023
Terug naar portfolio overzicht

Over Dannini Kerkrade

Dannini Kerkrade is een ijssalon & Cafetaria in Kerkrade. Dannini is sinds 14 december 2008 gevestigd onder de tribune aan de zuidzijde van het Roda JC Stadion. Bij een bezoek aan Dannini kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment, waaronder frites, snacks, vers belegde broodjes, complete menu's zoals schnitzel, kogelbiefstuk, shaslik, gyros, en nog veel meer. U kunt ook genieten van onze versgemalen koffie (met keuze uit 20 verschillende soorten), eventueel met daarbij versgebakken wafels of apfelstrudel. Bovendien wordt ons ijs ambachtelijk bereid door Giorgio Ferrari, afkomstig uit Italië.

Het Probleem

Dannini Kerkrade beschikte al over een website, echter was deze verouderd en niet meer onderhouden.

De Oplossing

Er is een wordpress site gemaakt, in de huisstijl van Dannini Kerkrade. Tevens is de website zo ontwikkeld dat Dannini zelf gemakkelijk het assortiment kan bijwerken, dit was in de oude situatie niet te doen.

Het Resultaat

Het resultaat mag er wezen!

Wij zijn erg blij met het resultaat en zo is Dannini Kerkrade!

Webfox-IT
Brengt uw bedrijf online tot leven

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!
WEBFOX-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk softwareoplossingen en webontwikkeling.
Met onze ervaring werken we uw project uit tot realiteit.
Een website laten maken kun je overal. Ons succes ligt in de combinatie van een waanzinnig design op maat, jarenlange expertise en een uitstekende service!

Door deze combinatie leveren we unieke en waanzinnige designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek
crossmenu